04-01-14

Allerhande tips: huishouden, thuiskantoor en belastingen

Huishouden

Vlekken gemaakt op je parketvloer? Beschadiding van je pas geverfde binnendeur? Of nog erger: schimmelvlekken in de badkamer? Ik kan erover meespreken. Ik heb zelf een tijdlang gesukkeld met het laatste probleem. Schrobben met gewone kuisproducten is een behoorlijk werk en bleek maar geen resultaat op te leveren. Met de tips op huishoudtips.com  hoefde ik enkel het juiste product te maken/kopen en gewoon op de muur te sprayen. De schimmel trok vanzichzelf weg! Bespaart me heel wat energie en tijd uit!

 

Thuiskantoor

Alweer eentje uit eigen ondervinding: onlangs heb ik promotie gemaakt op het werk. Ik ben nu verantwoordelijk voor een aantal landen. Dit houdt in dat ik niet in al die landen op het kantoor kan zitten en dus mijn kantoor thuis moet inrichten. Ik heb een aanzienlijk budget gekregen en daarmee mijn eigen thuiskantoor geinstalleerd. Tips nodig over hoe je dat thuiskantoor moet inrichten? Neem een kijkje op tips voor thuiskantoor.

Belastingen

Volgende maand krijg ik weer wat geld terug van onze staat. Zoals gewoonlijk betaal je een heel jaar lang teveel belastingen om er daarna weer een jaar op te moeten wachten bij de uitbetaling. Als het goed is hebben ze je belastingen correct berekend, maar vaak zitten ze ook mis. Het is dan belangrijk om een formeel document - een bezwaarschrift voor de belastingen -. Op deze site kan je zo'n document downloaden. Invullen en opsturen naar de balstingdienst.

Ook voor ondernemers gelden specifieke regels. Lees ze hier op belastingdienst voor ondernemers.


13:52 Gepost door tipkes man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |